Македонските телевизии во живо преку интернет


Кликнете на иконката токму до името на телевизијата, за да ја гледате во живо

Македонските телевизии во живо
Кликнете на иконката, за да гледате во живо со онлајн плеер Адреса на интернет емитување
МРТ 1 Гледај
МРТ 2 / RTM 2 Гледај / Shiko
МРТ 3 Гледај
МРТ 4 Гледај
МРТ 5 Гледај
МРТ Собраниски канал Гледај
МРТ Сат Гледај
МРТ 2 Сат / RTM 2 Sat Гледај / Shiko
Канал 5 Национална Телевизија Гледај
Телевизија 24 Информативен канал Гледај
Телма ТВ Национална Телевизија http://telma.com.mk/
Алфа ТВ „Свежина во етерот” http://alfa.mk/stream.htm
Канал 8 Локална телевизија од Кочани http://kanal8.mk/vozivo.htm
ТВ Канал 21 Локална телевизија од Велес http://profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=397
Бела Телевизија Локална телевизија од Штип http://televizijabela.com/
Телевизија Ирис Локална телевизија од Штип http://iris.mk/
Телевизија Орбис Локална телевизија од Битола http://tvorbis.com.mk/index.php/video.html
Телевизија Тера Локална телевизија од Битола http://tera.mk/
ТВ Канал Вис Локална телевизија од Струмица http://vis.mk/vo-zhivo
ТВ Морис Локална телевизија од Охрид http://moris.com.mk/
Интел Телевизија Локална телевизија од Струмица http://intel.com.mk/
Здрава ТВ Сателитска телевизија http://mk.zdravatv.spectar.tv/
ТВ Сонце Сателитска телевизија http://tv-sonce.tv/
TV Gurra Televizion rajonale nga Kërçovë http://kercova.net/
TV Uskana Televizion rajonale nga Kërçovë http://kercova.net/
TV Super Sky Televizion rajonale nga Tetovë http://supersky.ch/